dc wijnen boomsma

Voor extra informatie of het plaatsen van een bestelling, kunt u contact opnemen met 058-2135135 of mailen naar receptie@boomsma.frl.

Klostor Bereich Nahetal rivaner Qualitätswein

Klostor Bereich Nahetal rivaner Qualitätswein

Druivensoorten: rivaner

Proefnotities: Aangename kruidige wijn met hints van muskaat. Een heerlijke, lichte en levendige wijn met een goede balans tussen plezierig zoet en frisse zuren.

Serveersuggesties: Lekker als aperitief, maar ook bij salades, pizza's, pasta's, kruidige kazen en pittige Oosterse gerechten.

Serveer temperatuur: 8-10° C.

Gebied: Nahe

Streek: Het gebied Nahe ligt tussen Rheinhessen en de Mittelrhein. Doordat het klein is en de meeste wijn ter plaatse geconsumeerd wordt, blijft er voor de rest van de wereld weinig beschikbaar. Kenmerkend is het glooiende landschap dat kan veranderen in zeer steile en spectaculaire hellingen langs de rivier de Nahe die overigens 40 km ten zuidoosten en parellel aan de rivier de Mosel loopt.

Over het wijnhuis: Moselland is een moderne coöperatie en is expert in het maken van kwaliteitswijnen uit de Mosel-Saar-Ruwer streek in Duitsland. Men maakt schitterende wijnen van hoog niveau voor een redelijke prijs.


Producteigenschappen

Land: Duitsland

Gebied: Nahe

Type wijn: Wit

Jaargang: 2022

Artikelnummer: 501100

D&C is onderdeel van: Boomsma Distilleerderij / Wijnkoperij B.V.
Edisonstraat 4-6 8912 AW Leeuwarden
Telefoon: 058 2135135 info@boomsma.frl www.dcwijnen.nl